Update Terbaru, Julai 2020: Cas Penghantaran Pos Laju & Skynet, Halaman ‘Thank You’ Dan Lain-lain…

Hari ini kami mengemaskini sistem dengan ciri-ciri baru di seluruh platform saleskip, Kami sangat menghargai komuniti kami, yang kebanyakannya telah bersama Saleskip sejak awal sehinggalah sekarang.
Jom lihat kemaskini yang terbaru.


‘Custom Shipping Fees’ Mengikut Berat Produk ( Versi 1.0 )

 

Ramai penjual ingin cas ‘shipping fees’ berbeza mengikut berat produk. Kini, update terbaru SaleSkip membolehkan anda berbuat demikian dengan sangat pantas!

Sebagai contoh, jika anda menjual produk kecantikan (Skincare): Anda boleh set 0.5 gram untuk setiap unit dengan caj postage adalah RM5.00.

Untuk mengaktifkan ‘fungsi Custom Shipping’ anda hanya perlu memilih antara 3 jenis shipping yang kami sediakan di halaman “EDIT ORDER FORM” anda sekarang. (Sila rujuk gambar di bawah.)

1. Free Shipping
2. Flat Rate Shipping
3. Weight Base Shipping
(BARU)Lihat Semua Produk Didalam Satu Page. 
( Versi 1.0 )

 

Kini anda boleh kemaskini semua produk-produk anda di tempat yang sama! Fungsi ‘listing’ akan memudahkan anda untuk lihat kuantiti stok produk dengan lebih jelas.


Redirect Ke Halaman ‘Thank You’.

 

Kami yakin ada antara anda ingin menarik customer ke link website anda sendiri selepas pembayaran berjaya dilakukan. Dengan fungsi ini anda boleh menetapkan link redirect ke domain anda dengan sangat mudah! Hanya perlu tick checkbox untuk aktifkan kemudian masukkan link domain anda.


 

Export Data Pembelian Dan maklumat Pelanggan ( Versi 1.1 )

 

Dengan fungsi export customer orders anda dapat untuk melihat kesemua data customer dengan lebih mudah dengan hanya satu klik sahaja, tidak perlu untuk melihat satu-satu lagi!


(Ini adalah contoh data selepas anda export file CSV)

Antara 4 Fungsi terbaru akan kami release dalam masa terdekat ini adalah

– Custom Domain *Coming Soon! ( Tukar webstore kepada domain anda sendiri WOW!)
– Custom Landing Page *Coming Soon! 
– Email Broadcast *Coming Soon! ( Hantar email secara pukal kepada database anda dengan mudah! )
– Affiliate System *Coming Soon! ( 20% Commission setiap bulan )
Stay Tuned!..

P.s Jika anda belum lagi mendaftarkan akaun SaleSkip boleh klik link di bawah ini untuk dapatkan percubaan 14-Hari percuma tanpa sebarang pembayaran.

Klik link ini:  https://saleskip.com/