PERCUMA CASE STUDY SEBENAR!

CASE STUDY SEBENAR

eBook: Rahsia Tuan Sofie Hasilkan Jualan RM600,000++ Dalam Masa 2 Bulan Ketika PKP!

eBook Percuma Khas Untuk Anda!
Sila isikan maklumat anda dibawah untuk dapatkan akses 100% secara PERCUMA!
P/s : Link untuk anda download ebook ini akan dihantar terus ke emel anda. Jadi pastikan anda masukkan details anda yang sah.

Rahsia Sulit .

RM600,000+ Dalam Masa 2 Bulan Musim PKP! Apa Rahsia Tuan Sofie?

Tuan Sofie diberhentikan kerja pada musim PKP yang lepas.

Selepas itu, beliau mula bantu isteri yang sedang menjalankan business tudung dan telekung. 

Sekarang mereka fokus jual 1 produk je. Iaitu telekung.

Selepas Tuan Sofie turut bersama isteri, perniagaan mereka mula berkembang sehingga ke 6 angka!

Bayangkan jual telekung je pun boleh dapat RM600,000+. Musim PKP pulak tu!

Macam mana dia buat? Apa rahsia Tuan Sofie?

Rahsia Tuan Sofie ini kami dah bukukan dalam eBook ini. Dan eBook ini anda boleh download secara PERCUMA.

Kami kongsikan secara ‘eksklusif’ step by step setiap perkara yang dibuat oleh Tuan Sofie untuk mendapatkan jualan yang banyak itu dengan menggunakan sistem Saleskip.

Yang lebih menarik, kami juga jemput Tuan Sofie pada 24 Mac 2021 ke webinar khas bersama Tuan Fahdi untuk fahamkan anda tentang rahsia ini dengan lebih mendalam.

Mungkin Tuan Sofie ada amalan tertentu yang kita semua boleh follow?

Jadi jom download dapatkan eBook percuma ini dan belajar rahsia mahal ini dari Tuan Sofie sekarang!

Ada Apa Dalam eBook ni?

Ketahui rahsia-rahsia lain seperti amalan tertentu yang diamalkan oleh Tuan Sofie sehingga berjaya menghasilkan sales 6 angka!

eBook Percuma Khas Untuk Anda!
Sila isikan maklumat anda dibawah untuk dapatkan akses 100% secara PERCUMA!
P/s : Link untuk anda download ebook ini akan dihantar terus ke emel anda. Jadi pastikan anda masukkan details anda yang sah.
Days
Jam
Minit
Saat
Bonus Khas: Webinar Percuma Bersama Tuan Fahdi Ghazali dan Tuan Sofie

Ketahui rahsia-rahsia lain seperti amalan tertentu yang diamalkan oleh Tuan Sofie sehingga berjaya menghasilkan sales 6 angka!

TARIKH & LOKASI:

Download eBook sekarang! Matlumat untuk pendaftaran webinar akan dimaklumkan melalui email.

Scroll to Top