Tukarkan Prospek Menjadi Pelanggan Secara Automatik!
Jana Jualan Yang Menguntungkan Secara Konsisten
Tak Perlu Buang Masa Untuk Follow-Up Satu Persatu Lagi!
Gandakan Jualan Dengan Pelanggan Yang Sama Berkali-Kali
Tukarkan Pelawat Kepada Prospek & Pelanggan Secara Automatik
Skip Tugasan Pemasaran Dan Jualan Yang Berulang
Pastikan Jualan Anda Sentiasa Konsisten Secara Automatik

Jadikan bisnes anda lebih menguntungkan dengan sistem automasi yang mampu bekerja 24 jam tanpa henti!

Tingkatkan Jualan Dengan SaleSkip. Apa Kata Mereka Yang Telah Menggunakan?

“Sekarang Saya Dah Ada Laman Web Sendiri & Jualan berlaku Secara Automatik 24 Jam Sehari Walaupun Saya Sedang Tidur.

- Adam Afiq, Bisnes Owner D'suci

“Saleskip membantu saya untuk menguruskan data pelanggan dengan pantas.

Selain itu, dengan adanya fungsi “Order form” dalam Saleskip, saya tidak perlu mendaftar dengan platform lain kerana saya sudah ada laman pembayaran saya sendiri.

Jadi kalau ada pelanggan yang ingin buat pembelian saya cuma perlu share link dan mereka buat sahaja pembayaran dengan mudah dan selamat

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Saya Yang Tak Pernah Buat Website Pun Boleh Buat !” 

- MK Hafiz, Peniaga Online

“Yang bestnya… Platform ni sangat senang untuk digunakan. Saya tak pernah buat website pun boleh buat.

1 hari saya godek-godek untuk buat landing page… Memang user friendly.

Terima kasih banyak-banyak Saleskip!”

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Dalam 1 Malam Je Dah Boleh Siapkan Page Jualan Untuk Bisnes Sendiri”

- BroRuzi, FloraGlo Lutein

“Dalam 1 malam je saya dah dapat siapkan landing page saya sendiri.

Saleskip sangat mudah digunakan ! 

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Sangat mudah nak buat page jualan sendiri. Klik-klik je dah siap!”

- Muhammad Ikhwan, MIMS 17 Enterprise

“Just nak share, saya sudah buat 7 order form dalam Saleskip. Sangat mudah untuk buat! Edit-edit kemudian boleh publish.

Sangat pantas!”

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Semua Proses Jualan Dan Pemasaran Berlaku Secara Automatik!”

- Puan Asma', Bisnes Forever Living Products

“Apapun memang saya suka guna Saleskip.

Senang nak closing. Key-in sahaja maklumat dan boleh promosikan terus!”

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu
“Dah Boleh Buat Page Jualan Dengan Pantas Tanpa Kemahiran Teknikal

- Nana Zulkifli, Coco Curv

Bayangkan ye sambil packing order buah dan sayur, abang Nana mampu siapkan landing page untuk Nana.

Actually landing page ni makan hari jugak nak buat. Paling cepat mungkin ambil masa 24 jam.

Tapi sambil packing sayur 7 buah, dia mampu siapkan dalam beberapa jam je. Power!

  • Penafian : Hasil jualan/pendapatan adalah berlainan mengikut bisnes dan individu

Memperkenalkan SaleSkip.

Platform pertama di Malaysia yang menggabungkan proses jualan, pemasaran & pengurusan database pelanggan di dalam 1 tempat!

Anda pasti akan gembira melihat fungsi “Borang Tempahan” terbaru daripada kami yang bakal membantu anda dapatkan lebih ramai pelanggan!

Hasilkan Database

Pembayaran dual-step membolehkan anda mengumpul database bakal pelanggan anda jika mereka terlepas bayaran.

Social Media Login

Tahukan anda bahawa log masuk akaun menggunakan media sosial dapat meningkatkan kadar conversion sehingga 60%? Maknanya anda akan dapat lebih ramai pelanggan! Ka-Ching!

Follow-up Automatik

Sekarang anda boleh hantarkan emel follow-up secara automatik walaupun anda sedang tidur!

Jana Resit Automatik

Jimatkan banyak masa dengan resit yang dihasilkan secara automatik di dalam Saleskip!

Conversion Rate Calculator

Dapatkan kemaskini kadar conversion jualan anda & kenalpasti produk manakah yang hasilkan jualan paling banyak!

Abandon Cart

Pelanggan tak lengkapkan pembayaran? Jangan risau, Saleskip akan bantu follow-up untuk anda secara automatik!

Auto-tagging

Saleskip akan bantu anda segmenkan & tag pelanggan anda secara automatik!

Analisis Jualan

Fungsi analisis kami akan bantu anda untuk kenalpasti halaman tempahan yang paling ideal untuk produk anda!

Follow-Up Automatik

Jalankan Kerja Follow-up Secara Automatik & Berkesan!

Hantarkan emel automatik apabila pelanggan melengkapkan pembayaran.

Bukan itu sahaja, Saleskip juga akan bantu anda follow-up pelanggan yang belum melengkapkan pembayaran secara automatik !

Bagaimana Saleskip boleh bantu anda untuk jimatkan sehingga 50% masa anda dengan mengelakkan tugasan manual & berulang?

Bina Halaman Tempahan

Bina halaman tempahan dalam masa beberapa minit sahaja. Malah anda dah tak perlukan website pun untuk lakukannya!

Automasi Follow-Up Pintar

Saleskip boleh bantu anda hantarkan emel follow-up 24 jam tanpa henti walaupun ketika anda sedang nyenyak tidur!

Kumpul Leads Secara Automatik

Prospek tak lengkapkan pembayaran? Usah risau, kami akan capture maklumat mereka untuk anda follow-up kembali!

Uruskan Pasukan Jualan

Bina pasukan, agihkan prospek kepada pengguna dan setkan akses keahlian.

Saluran Jualan Visual

Kumpulkan data & maklumat pelanggan anda di satu tempat & kemaskini status mereka dengan mudah.

Personalized sales-step

Kenalpasti perjalanan prospek anda dan lihat sejarah prospek anda.

Buat Panggilan Dengan Efisien

Import contact dari fail excel ke dalam senarai prospek.

Interaction Timeline

Eksekutif jualan boleh melihat interaksi masa lalu pelanggan dengan syarikat anda.

Cloud-based CRM

Dengan adanya CRM, pasukan jualan akan jimatkan lebih banyak masa mencari leads atau maklumat pelanggan.

Log Aktiviti Pelanggan

Lihat aktiviti atau pembelian pelanggan anda secara real-time!

Database Declutter

Sesuaikan saluran jualan & tag pelanggan anda mengikut kategori.

Laporan Jualan

Tool analisis kami membolehkan anda belajar & buat perbandingan halaman tempahan anda dengan mudah!

Siapa kami...

Saleskip ditubuhkan pada tahun 2019 dengan matlamat untuk menyediakan 1 platform penyelesaian pemasaran kepada semua jenis bisnes. Kami ingin sesuatu perubahan yang baru di dalam strategi pemasaran daripada cara lama kepada cara yang fokus kepada 1 platform.

Hari ini, lebih 8,000 orang usahawan sudah menggunakan Saleskip untuk menyelesaikan masalah pemasaran & komunikasi dalam bisnes.

Anda ada soalan?

Soalan Yang Kerap Ditanya ;

Bagaimana saya nak buat pendaftaran?

Untuk membuat pendaftaran akaun Saleskip lifetime, anda boleh terus layari www.saleskip.com.

Saya perlu install apa-apa ke untuk gunakan Saleskip?

Anda tidak perlu install apa-apa untuk mula menggunakan akaun Saleskip. Saleskip adalah aplikasi cloud-based. Anda hanya perlu daftar & terus guna.

Berapa yang saya perlu bayar untuk gunakan Saleskip?

Anda tidak perlu membuat apa-apa pembayaran untuk menggunakan akaun Saleskip. Tapi anda boleh upgrade pada bila-bila masa sahaja pada harga yang berpatutan sekiranya mahu menggunakan fungsi-fungsi tambahan.

Dah Sedia Nak Tingkatkan Jualan Anda?

Tahun 2020, tak cukup hanya dengan memiliki produk, pelanggan dan pasukan yang ramai. Anda perlu satukan kesemuanya di dalam 1 platform yang pantas. Kami boleh bantu anda!

SaleSkip.

© 2020 All Rights Reserved to SaleSkip.

Scroll to Top
Minutes
Seconds

Almost there...

Just doing some final iteration…here and there. Gearing up for your business growth!

Fill up this form now!

…and receive the privilege of getting MEGA DISCOUNT for the lowest PRE-LAUNCH price.