Extra Bonus 30 Days Challenge Hanya Untuk Peserta Webinar Hari Ini Sahaja!

Minit
Saat

Extra Bonus

Sistem Saleskip + 30 Days Challenge (Total Nilai RM13,564!)

Pilih Pakej Langganan

Special Offer Yang Tidak Pernah Saya Tawarkan Di Mana-Mana, Hanya Kepada Peserta Webinar Harini Sahaja!

Pilih Antara 2 pakej di bawah ini jika anda belum menjadi pengguna SaleSkip yang berbayar. Secara automatik terus melayakkan anda menyertai 30 Days Challenge dan mendapatkan akses ke 30 Hari Bimbingan secara #PERCUMA. Semua peserta WAJIB menggunakan sistem Saleskip dalam proses penjualan produk/servis anda sepanjang cabaran ini berlangsung.

01.

Professional

RM 99
/Sebulan
  •  

Daftar Professional hari ini dan dapatkan 2 bONUS ini!

Pakej Professional (bernilai RM10,687) Slot Adalah Terhad
RM 99
/Sebulan
  •  

02.

Personal

RM 49
/Sebulan
  •  

2 Bonus hanya untuk pakej Professional

Pakej Personal termasuk Fungsi-fungsi ini
RM 49
/Sebulan
  •  

Nota: Untuk Pengguna SaleSkip Pakej Professional SAHAJA secara automatik layak menyertai 30 Days Challenge ini dan bakal mendapatkan Akses 30 Hari Bimbingan Bernilai RM3,573 secara percuma, anda akan terima emel & sms dalam masa terdekat ini.

Extra Bonus Khas Untuk Pakej Professional Sahaja!

Bonus Tambahan

Group Community 30 Days Challenge 

Jika ada sebarang permasalahan anda boleh bertanya kepada rakan 30 Days Challenge yang lain.

Ini bagi mewujudkan komuniti bantu membantu di kalangan peserta

Frequently Asked Questions

Salah satu syarat untuk anda sertai program cabaran ini ialah anda WAJIB menjadi salah seorang subscriber Saleskip yang berbayar dengan pakej Profesional (RM99) untuk menyertai program 30 Days Challenge ini.

Salah satu syarat untuk anda sertai program cabaran ini ialah anda WAJIB menjadi salah seorang subscriber Saleskip yang berbayar (minimum pakej RM49/sebulan). Jika anda sudah melanggan saleskip mana-mana pakej anda secara automatik sudah layak untuk join tanpa perlu daftar untuk kali kedua.

Program ini akan diadakan 100% online menggunakan LIVE WEBINAR. Anda hanya perlu hadir pada tarikh dan masa yang ditetapkan. Link webinar akan diberikan melalui emel, jadi pastikan anda alert dengan sebarang emel dari Team Saleskip, dan set reminder supaya anda tak terlupa atau terlepas sesi webinar.